keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Sormuksia

Mulla on tainnu mennä vuodenajat, tai paremmin sanottuna pyhät väärin päin. Äidille ei oo mitään vielä mietittynä, mutta isänpäiväksi olisi täydellinen lahjus valmiina :) Koosta en oo varma, mutta kyllä sitä hieman pystyy muuttamaan.Ainakin isommaksi... Istutusta jännitin aika tavalla, mutta ei siitä niin pahan näköinen tullutkaan. Kaiverrus sen sijaan oli hieman hankala. Kokeilin ensin kupari laatalle ja kaikki meni hyvin. Terä ei lipsunut ja jälki oli siistiä. Sitten oli hopean vuoro. Se olikin hieman liukkaampaa ja kovempaa materiaalia, kuin mitä muistin. Eli naarmuja ja lipsahduksia tuli paljon! Onneksi sain ne aika hyvin hiottua pois ja lopullinen muoto oli ihan kohtuullinen. Saa isukki luvan olla tyytyväinen lopputulokseen.



Kivet: cubic zirkonia
 
Hmm... Kuva mennyt sittenkin hieman pieleen. Meinaan ei se reuna NOIN vino ole. Pidin kamerapussia sormuksen edessä joten se heijastaa vääryyden. Oliko uskottava selitys?

Sitten seuraava projekti. Ontto kantasormus. Alla olevan kuvan paloista tarvitsisi sellainen koota. Saa nährä mitä siitä seuraa. Kamalasti siin on ainakin viilaamista, että saa kaikki palaset sopimaan yhteen. Mutta palailen aiheeseen jossain vaiheessa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti